top of page

Adelaide, Barossan viinitilat ja Kangaroo Island

Paras matkustus aika ympäri vuoden
Alkaen 3340 AU $/ henkilö, Twin/Double huoneessa, 3 ja 4 tähden hotelli vaihtoehdolla. 

Kysy tarjous. Hintaan vaikuttavat matkustusaika, saatavuus, henkilömäärä sekä toivomasi hotellin tasoluokka. 
6
Päivää
Adelaide, Etelä Australian pääkaupunki on noussut herkuttelijan unelma kohteeksi. Kaupunki tarjoaa monipuolisen ravintola kulttuurin sekä lähiruokaa monilta paikallisilta toimittajilta. Myös Etelä Australian viinit ovat maailman kuulut. Tämä paketti tarjoaa mahdollisuuden kokeilla hyvää ruokaa, viiniä mutta näet myös luontoa ja villieläimiä luonnonkauniilla Kenguru saarella. 


Matkaohjelman yhteenveto: 
Päivä 1,     Tervetuloa Adelaideen
Päivä 2,     Paikalliset viinit 
Päivä 3,     Kulttuuria ja gastronomiaa
Päivä 4,     Kenguru saaren kengurut
Päivä 5,     Luonnon kauneus
Päivä 6,     Minne seuraavaksi? 


Päivä 1. Tervetuloa Adelaideen

Adelaiden lentokentältä kuljetus keskustan hotellille, jossa voit rauhassa levätä lentojen jälkeen. 

Hotellisi on keskeisellä paikalla, josta on helppo lähteä kävelylle esimerkiksi historialliselle North Terracen alueelle. 


Päivä 2. Barossan viinitilat

Päiväretki Barossan laakson viinitiloille. Pääset maistelemaan viinejä suoraan viinitilojen kellareista sekä maistelemaan paikallisia tuotteita. 

Kuljetus, viinimaistelut ja lounas sisältyvät pakettiin. Opastus englanniksi. 


Päivä 3. Vapaapäivä Adelaidessa 

Tutustu rauhassa Adelaiden keskustaan.

Voit halutessasi vierailla Adelaiden Oval Kriketti Stadiumilla, kulkea raitiovaunulla Glenelgin hiekkarannalle, käydä ostoksilla Rundle Mallilla tai nauttia maittavan lounaan Torrens-joen äärellä. 

Vieraile myös eteläisen pallonpuoliskon suurimalla ulko torilla, Adelaide Central Marketilla. Tarjolla on tuoreita vihanneksia, hedelmiä, luomutuotteita, juustoja ja paljon muuta. Kerää torilta eväät vaikka piknikille?

Tiesitkö että maailman parhaaksi valittu ruokakauppa sijaitse myös Adelaidessa? 


Päivä 4. Koaloja, merileijonia ja luontoa

Aikainen kuljetus lentokentälle ja lyhyt lento Kangaroon saarelle. Sinua on vastassa paikallinen opas, ja liityt pienen ryhmän (enintään 12 henkeä) matkaan seuraavaksi kahdeksi päiväksi. Opastus englanniksi.  

Saavuttuasi paikan päälle sinulle tarjoillaan perinteikäs aamutee, jonka jälkeen lähdet ryhmän kanssa ihailemaan luontoa. Pääset kuuntelemaan luonnon omia ääniä sekä mahdollisesti näkemään, värikkäitä papukaijoja ja muita paikallisia eläimiä. 

Matka jatkuu pohjoisrannikolle, jossa opas kertoo alueen puista sekä villieläimistä, minkä jälkeen nautit lounaan ulkona eteläaustralialaisen viinin kera. 

Iltapäivällä vierailet Seal Bay Conservation Parkissa, jossa pääset tapaamaan Australian merileijonia niiden omassa elinympäristössään eli rannalla.  

Yöpyminen saarella


Päivä 5. Luonnon ihmeitä ja kenguruja 

Matka jatkuu Flinders Chasen kansallispuistoon, jossa pääset tutkimaan Remarkable Rocksin luonnonkivimuodostumaa sekä vierailemaan Admiral Archissa, jossa asustaa suuri long-nosed fur -hyljeyhdyskunta. 

Pikniklounas tarjoillaan kallioilla tai suojaisassa paikassa riippuen keliolosuhteista. 

Lounaan jälkeen pääset näkemään myös muita eläimiä, ja sinulla on mahdollisuus tavata kenguruita luonnossa.  

Yöpyminen saarella. 


Päivä 6. Matka päättyy

Kuljetus lentoasemalle ja paluulento Adelaideen. Matka päättyy tai mahdollinen lisäyö Adelaidessa tai lento seuraavaan kohteeseen. 
HUOMIOITAVAA:
Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset, aamiaiset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätiedot sisältyvät pakettiin, samoin yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

Oheinen matkaohjelma on esimerkki sillä matkaohjelma voi muuttua, riippuen vuoden-ajasta tai sesongista. Vahvistamme ohjelman kun suunnittelemme matkaasi. 

 
bottom of page