top of page
Huhtikuu 2022

Matka: Autopaketit – Uluru, glamping ja Kuninkaiden kanjoni

Katso video asiakkaan kokemuksista! 

Project Matka: Kiitos Mari, Mikko ja Laura kun matkustitte kanssamme! 
Elokuu 2022 - Räätälöity paketti

Palaute asiakkailtamme joiden matka Australiaan oli varattu marraskuulle 2022, mutta valitettavasti henkilökohtaisista syistä matka on jouduttu perumaan/siirtämään uuteen ajankohtaan: 

"Koko matkan suunnittelun ajan yhteydenpito oli sujuvaa, sekä hyvin informatiivista missä mennään. Palvelu oli asiallista sekä omiin toiveisiin ja ajatuksiin vastattiin hyvin. Reissu olisi ollut juuri sellainen, kuin ajatuksena oli ja sitä odotettiin jo kovasti. Vaikka reissu ei nyt vielä toistaiseksi toteutunut on varma, että uuden sauman tulle otamme project matkat järjestämään uuden reissun." - 
Juuso
Tammikuu 2023 - Adelaide, Barossan viinitilat ja Kangaroo Island

Palvelu: 5 tähteä (erinomainen)
Matkan suunnittelun: 5 tähteä (erinomainen)
Matkan toteutus: 5 tähteä (erinomainen)
Kokonaisuus: 5 tähteä (erinomainen)

"Matka oli hyvin järjestetty kaikki toimi moitteettomasti. Aamiainen joka oli aamulla lähtiessämme Kengurusaarelle, siihen emme ehtineet koska aamiaiselle pääsi klo. 7.30 ja meidät noudettiin jo klo. 7.40. Saimme pyydettäessä huoneeseen pikku aamiaisen.

Viinikierroksella olisi ehkä riittänyt kolme viinitilaa. Lounas oli vähän suppea juustoja, leipää ja pikkupurtavaa. Oli vähän nälkä neljännellä viinitilalla ja kaikkia kierroksella olevia” kahvihammasta särki”. 

Ennen paluuta sai hakea takeway kahvin autoon. Olisi ollut kiva istahtaa hetkeksi ja juoda kahvit rauhassa. Muuten viinikierros oli hyvä. Tuli tilattua kotiin viiniä. Kiitos hyvin järjestetystä matkasta : )"

Sonja

 
bottom of page