top of page
Maaliskuu 2023, Räätälöity paketti, Tasmania: Hobart, Adelaide, Ghan, Alice Springs ja Uluru

Reissu on nyt onnistuneesti ohi. Kiertelin saamieni vinkkien pohjalta Hobartin centroa, joka EI ollu iso & EIkä MUN mielestä kauheen ihmeellinen pl muutamaa mestaa. Sataman taidekortteli-Salamanca oli paras. Satamasta löysin myös italialaisen Giovanni Viton 60+v (asunu siellä lähes koko elämänsä) chocolaterien (Nutpatch Chocolates). Siellä oli paljon maidottomia konvehteja. Molemmat kokopvän retkipvät (1: Mt.Field, Mt.Wellington, Bonorong Wildlife Sanctuary & Richmond + 2.pvä: Port Arthur sis haastava luontoristeily & tutustuminen Port Arthur Historic Site) oli oikein ok. 

Adelaide oli pienesti jotenkin oudon oloinen hipsterimesta. Siellähän oli vielä järjettömän isot festivaalit menossa, mutta onneksi pystyin löytämään rauhallisempia, kivoja mestoja - mm kasvitieteellinen puutarha. 

Ghan-juna oli ihan mielenkiintoinen kokemus, vaikka ei se täysin mun juttu ollutkaan. Huolimatta vaikuttavista aavikkomaisemista & autiomaan auringonnoususta, sekä mielenkiintoisista keskusteluista eri maalaisten & eri ikäisten ihmisten kanssa, 24h:iin mahtui paljon "turhaa" odottamista. Olisi tietty lisännyt viihtyvyyttä, jos olisin ottanut luxus-hytin, jossa ois ollu enemmän tilaa + wc hytissä. Sinkkuvaunu oli n n1km mittaisen junan viimeinen.

Alice Springs vasta erikoinen kaupunki olikin. Hyvä oli toki nähä sellastakin kurjuutta. Aboriginaaleilla on siellä huono olo & se näky. Paikka oli nopeesti nähty, varsinkin kun "kaikki" mestat meni kiinni 15 tai viim 17. Kävin itse järjestämälläni retkellä "aavikkopuistossa" (Desert Park) sekä tutustumassa löytämääni naisten museoon (Women´s Museum). Molemmat oli oikein mielenkiintoisia. 

Kaikki ohjelmat, joihin Ulurulla osallistuin (Field of Light-illallinen, Ulurun auringonnousu & Kata Tjuta, Pyhien paikkojen kierros, auringonnousun kameliratsastus) oli oikein ok. Kameliratsastus yllätti positiivisesti. Sen jälkeen syöty lämmin olutleipä oli maidotonta & oikein hyvää.

Matka onnistui kaikin puolin tosi hyvin & olin tosi tyytyväinen siihen. Kiitos!

Katariina
Maaliskuu 2023 - Räätälöity ohjelma, 30 päivää - Australia & Uusi-Seelanti

"If you are considering a trip to Australia and/or New Zealand don’t hesitate to use Project Matka.  We are experienced travelers and never used an agent prior to this trip.  Project Matka not only listened to our wants, preferences, style, likes and dislikes, but provided guidance and suggestions we hadn’t consider.  Our final itinerary not only met but exceeded our expectations. The cities, hotels, tours which was a combination of self guided, private and semi-private tours was seamless and absolutely perfect.  We spent 30 days between the two countries and it was a trip of a lifetime primarily due to the support we got for Project Matka."

JoAnn
Tammikuu 2023 - Adelaide, Barossan viinitilat ja Kangaroo Island

Palvelu: 5 tähteä (erinomainen)
Matkan suunnittelun: 5 tähteä (erinomainen)
Matkan toteutus: 5 tähteä (erinomainen)
Kokonaisuus: 5 tähteä (erinomainen)

"Matka oli hyvin järjestetty kaikki toimi moitteettomasti. Aamiainen joka oli aamulla lähtiessämme Kengurusaarelle, siihen emme ehtineet koska aamiaiselle pääsi klo. 7.30 ja meidät noudettiin jo klo. 7.40. Saimme pyydettäessä huoneeseen pikku aamiaisen.

Viinikierroksella olisi ehkä riittänyt kolme viinitilaa. Lounas oli vähän suppea juustoja, leipää ja pikkupurtavaa. Oli vähän nälkä neljännellä viinitilalla ja kaikkia kierroksella olevia” kahvihammasta särki”. 

Ennen paluuta sai hakea takeway kahvin autoon. Olisi ollut kiva istahtaa hetkeksi ja juoda kahvit rauhassa. Muuten viinikierros oli hyvä. Tuli tilattua kotiin viiniä. Kiitos hyvin järjestetystä matkasta : )"

Sonja

 
Elokuu 2022 - Räätälöity paketti

Palaute asiakkailtamme joiden matka Australiaan oli varattu marraskuulle 2022, mutta valitettavasti henkilökohtaisista syistä matka on jouduttu perumaan/siirtämään uuteen ajankohtaan: 

"Koko matkan suunnittelun ajan yhteydenpito oli sujuvaa, sekä hyvin informatiivista missä mennään. Palvelu oli asiallista sekä omiin toiveisiin ja ajatuksiin vastattiin hyvin. Reissu olisi ollut juuri sellainen, kuin ajatuksena oli ja sitä odotettiin jo kovasti. Vaikka reissu ei nyt vielä toistaiseksi toteutunut on varma, että uuden sauman tulle otamme project matkat järjestämään uuden reissun." - 
Juuso
Huhtikuu 2022

Matka: Autopaketit – Uluru, glamping ja Kuninkaiden kanjoni

Katso video asiakkaan kokemuksista! 

Project Matka: Kiitos Mari, Mikko ja Laura kun matkustitte kanssamme! 
bottom of page