top of page

Autopaketit - Blue Mountains, siniset vuoret ja luolat

Paras matkustusaika ympäri vuoden. Huomaa, että hiljaisina kuukausina Jenolan Caves House on avoinna vain viikonloppuisin. 
Alkaen 1685 AU $/ henkilö, Twin/Double huoneessa, 3 ja 4 tähden hotelli vaihtoehdolla. 

Kysy tarjous. Hintaan vaikuttavat matkustusaika, saatavuus, henkilömäärä sekä toivomasi hotellin tasoluokka. 
4
Päivää
Omatoiminen autopaketti on paras tapa nähdä Siniset Vuoret. Auto antaa vapauden ja sinä päätät milloin lähdette ja mitä haluatte nähdä.

Blue Mountains on helppo kohde lähteä tutustumaan itsenäisesti. Vain noin 1.5 tunnin ajomatka Sydneystä ja tunnet olevasi kaukana kaupungin kiireestä. Voit valita lähdetkö vaeltamaan, ihailetko maisemia näköalapaikoilta vai rentoudutko hotellin spa osastolla? 

Matkaohjelman yhteenveto: 
Päivä 1,     Tapaa Kengurut, Koalat ja muut Australian eläimet
Päivä 2,     Sinisten Vuorten upeat maisemat 
Päivä 3,     Näe Australian vanhin ja suurin luolaverkosto
Päivä 4,     Minne seuraavaksi? 


Päivä 1. Matka alkaa 
Kun saavut Sydneyn lentokentälle, nouda vuokra-auto ja aloita matka kohti Blue Mountainsin vuoria. (Voit myös noutaa auton keskustasta, jos olet jo Sydneyssä.) 

Ajomatka vuorille on noin 1. 5 tuntia, ja matkalla pysähdyt Featherdalen villieläinpuistossa, jossa pääset tapaamaan paikallisia villieläimiä lähietäisyydeltä. Huomaa, että puiston aukioloajat ovat 9–16, kun suunnittelemme saapumisaikaasi.

Featherdale Wildlife -puisto kuuluu organisaatioon nimeltä Australian Wildlife Conservancy. Organisaatio suojelee uhanalaisia villieläimiä, ja suojelualuetta on yli 6,5 miljoonaa hehtaaria ympäri Australiaa. Vierailemalla täällä tuet suojelutyötä ja autat haavoittuneita ja orvoksi jääneitä Australian eläimiä. 

Pääsyliput sisältyvät pakettiin.

Matka jatkuu Katoombaan, jossa majoitut 4 tähden hotelliin. Hotellilta avautuu upea vuoristomaisema. 


Päivä 2. Blue Mountains
Aamiaisen jälkeen vierailet Scenic Worldissa, jossa pääset kokemaan kaksi erilaista kaapelivaunua, maailman jyrkimmän junaradan sekä useita kävelyreittejä. Scenic World -passi sisältyy pakettiin. 

Scenic Worldin vierailun jälkeen voit lähteä vaeltamaan luontoon, ja tarjolla on sekä helppoja kävelyreittejä että vaativampia vaelluksia.   

Monet kävelyreitit alkavat aivan hotellisi vierestä, Echo Pointin näköalapaikalta. Kysy lisää, kun suunnittelemme matkaasi, niin valitsemme sinulle sopivan reitin. 

Lisätietoja kävelyistä: https://www.visitnsw.com/destinations/blue-mountains/bushwalking


Päivä 3. Jenolanin luolat
Jatka matkaa Australian suurimpaan ja yhteen maailman vanhimmista luolaverkostoista, Jenolanin luoliin. 

Osallistu ohjattuun luolaretkeen iltapäivällä. Opastus englanniksi. 
Tarjolla on useita eri luolakokemuksia helpoista vaativampiin retkiin. Luolaretki kestää 1–2,5 tuntiin riippuen retkestä. Valitsemme sinulle sopivan retken, kun suunnittelemme matkaasi. 

Majoitut historiallisessa Jenolan House -hotellissa, joka sijaitsee laakson pohjalla. Alueelta lähtee useita kävelyreittejä, sillä alue on osa kansallispuistoa.  
Aamiainen ja kolmen ruokalajin illallinen sisältyvät pakettiin. 
Huomaa, että huoneissa ei ole TV:tä eikä jääkaappia. 


Päivä 4. Paluu Sydneyhyn
Aamiaisen jälkeen osallistu vielä yhdelle luolaretkistä, kunnes jatkat matkaa takaisin Sydneyhyn ja palautat auton (lentokentälle tai keskustaan). 

Blue Mountainsin matka päättyy, minne seuraavaksi? 
HUOMIOITAVAA:
Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset, aamiaiset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätiedot sisältyvät pakettiin, samoin yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

Oheinen matkaohjelma on esimerkki sillä matkaohjelma voi muuttua, riippuen vuoden-ajasta tai sesongista. Vahvistamme ohjelman kun suunnittelemme matkaasi. 

 
bottom of page