top of page

Kulttuuria Canberrassa ja lento kuumailmapallolla 

Paras matkustusaika ympäri vuoden 
Alkaen 1295 AU $/ henkilö, kahden hengen huoneessa 4 tähden hotelli vaihtoehdolla.  

Kysy tarjous. Hintaan vaikuttavat matkustusaika, saatavuus ja henkilömäärä. 
4
Päivää
Australian pääkaupunki on myös luonnonystävän kohde. Pieni kaupunki on helppo tutustua kävellen ja samalla vierailla kaupungin useissa puistoissa. Näet myös kaupungin kuumailmapallon maisemista. 


Matkaohjelman yhteenveto: 
Päivä 1,     Tervetuloa pääkaupunkiin
Päivä 2,     Kompakti Canberra ja parlamentti
Päivä 3,     Kuumailmapallolento pääkaupungin yllä 
Päivä 4,     Minne seuraavaksi? 


Päivä 1. Tervetuloa Canberraan    
 
Saapuminen Australian pääkaupunkiin Canberraan. Kuljetus keskustan hotellille.

Canberran ruoka- ja viinikulttuuri on tunnettu monista laadukkaista paikallisista viineistään ja lähiruoasta. Keskustan alueelta löydät monia hyviä kahviloita ja ravintoloita. 


Päivä 2. Pääkaupunki ja parlamentti    

Vieraile parlamenttitalon puistoissa, Australian sotamuistomerkillä ja kävele Burley Griffin järven ympäristöstä, josta löydät useita museoita ja gallerioita.

Kaupungissa on myös paljon kävely- ja pyöräilyreittejä. Itsepalvelupisteistä on helppo vuokrata polkupyörä päiväksi. Käytä vain luottokorttiasi ja mene. Muista kypärät, koska ne ovat pakollisia Australiassa.

Voit myös vuokrata sähkö veneen ja lähteä järvelle. Ota mukaan eväät ja nauti piknikki veneellä? Kysy lisää ja voimme auttaa varaamaan tämän.

Voimme auttaa illallispöydän varauksessa. 


Päivä 3. Lento kuumailmapallolla ja historiaa     

Aloita aamu aikaisin kuumailmapallolennolla Canberran yllä. Iltapäivällä vieraile Australian kansallismuseossa (National Museum of Australia) ja tutustu maan ja alkuperäiskansan historiaan.  


Päivä 4. Matka päättyy 

Kuljetus Canberran lentoasemalle. Matka päättyy tai mahdollinen lisälento seuraavaan kohteeseen. 
HUOMIOITAVAA:
Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset, aamiaiset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätiedot sisältyvät pakettiin, samoin yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

Oheinen matkaohjelma on esimerkki sillä matkaohjelma voi muuttua, riippuen vuoden-ajasta tai sesongista. Vahvistamme ohjelman kun suunnittelemme matkaasi. 

 
bottom of page