top of page
Cookinsaaret

Ajattele reheviä sademetsiä, koskemattomia luolia, hämmästyttävää lintuelämää, helmiviljelmiä, koskemattomia riuttoja, rantoja ja laguuneja. Cookinsaaret on todellinen paratiisi, jossa voit tutustua joihinkin Tyynenmeren syrjäisimpiin saariin.
 
Cookinsaaret sijaitsevat Havaijin ja Uuden-Seelannin välissä, joka tekee saarista miellyttävän vierailla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Cookinsaaret koostuvat 15 saaresta - kaksi pääsaarta ovat Rarotonga ja Aitutaki. Kolmanneksi vierailluin saari on Atiu ja loput saaret sijaitsevat 2,2 neliökilometrin valtamerellä.

Paikallinen kieli on Cookinsaarten maori, mutta kaikki puhuvat myös englantia.

Kesä-elokuu on hieman viileämpi, ja marraskuusta maaliskuuhun satunnaisilla trooppisilla sadekuuroilla on lämpimämpi vuodenaika.

Kuivemmat kuukaudet huhtikuusta marraskuuhun, keskilämpötila on 26°C. Lämpimämpi, kosteampi ja kosteampi kausi on joulukuusta maaliskuuhun, ja lämpötilat vaihtelevat välillä 22 °C (min) ja 30 °C (maksimi).

Mikään rakennus ei voi olla korkeampi kuin korkein kookospuu (ei siis Highrise-hotelleja). Cookinsaaret on maisema laguuneista, rannoista ja huojuvista palmuista, joiden välissä on pieniä kodikkaat rakennukset.

Saaret tarjoavat monia aktiviteetteja, kuten sukellusta, snorklausta, patikointia, kalastusta, mönkijöitä ja paikallisilla markkinoilla käyntiä. Tai voit vain rentoutua rannalla, uima-altaalla tai kenties mennä veneellä yksityiselle hiekkasaarelle?

Ihmiset ovat ystävällisimpiä, mitä voit tavata maailmassa, ja jos vierailet sunnuntaina, paikallisen kirkon vierailu on suositeltavaa!
bottom of page