top of page
Papua Uusi Guinea

Papua Uusi Guinea tai PNG, kuten usein kutsutaan, on yksi upeimmista kohteista, jossa voit vierailla. Sen syrjäinen sijainti ja rajalliset vaihtoehdot saarelle tekevät siitä niin ainutlaatuisen. Löydät kauniita, syrjäisiä rantoja, värikkäitä lintulajeja, kristallinkirkkaita sukelluspaikkoja ja upeita kulttuuri-festivaaleja.

Kulttuuri-festivaaleille matkustaminen PNG:ssä on suosituin aika matkustaa. Siksi retket ovat usein täynnä, koska niiden majoitusvaihtoehdot ovat rajalliset. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten kumppaneidemme kanssa, jotka järjestävät retkiä näihin erityistapahtumiin. Päätapahtuma on joka vuosi marraskuussa, mutta kulttuuriesityksiä on myös muina aikoina.

Lintujen tarkkailu on toinen suosittu harrastus PNG:ssä. Koska saaret ovat edelleen enimmäkseen asumattomia, luonto on jotain, jota et näe missään muualla. Matkustat viidakkoon ja kansallispuistoihin nähdäksesi kauniita värikkäitä lintuja ja muita villieläimiä paikallisen oppaan johdolla. Retket ovat yleensä pienellä ryhmällä ja rajoitettu saatavuus johtuen majoitusvaihtoehdoista.

Et löydä luksushotellia PNG:stä, mutta majoitusvaihtoehdot ovat yleensä hyvin yksinkertaisia paikallisia majataloja. Ateriat sisältyvät hintaan ja oppaasi pysyy kanssasi oleskelusi ajan.

Voit myös käydä kalastusretkellä tai vaelluksella Papua-Uudessa-Guineassa. Jos olet kiinnostunut aktiivisesta lomasta PNG:ssä, ota meihin yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan matkan, jonka muistat.
bottom of page