top of page
Niuen saari

Niue on suuri, korotettu koralliatolli, se on erillinen saari Tongan, Samoan ja Cookinsaarten muodostaman kansojen kolmion keskellä. Sijaitsee 2400 km Uudesta-Seelannista koilliseen kansainvälisen päivämäärärajan itäpuolella.

Koko Niuen maa on kuin "yksi lomakeskus", 269 neliökilometriä tekee siitä yhden pienimmistä maista, mutta suurimmista koralliatolleista maailmassa.

Niue on Tyynenmeren saaren paratiisi kuin mikään muu, paikka, jossa luontoa ei ole rikottu, ja asiat ovat "kuten ennenkin".

Jos etsit rentouttavaa lomaa ja haluat päästä pois kiireisestä elämästä, Niue voi olla sinulle sopiva paikka. Voit lentää saarelle suoraan Aucklandista, Uudesta-Seelannista.

Voit uida delfiinien kanssa, nähdä valaita lähietäisyydeltä tai snorklata lämpimissä, turvallisissa vesissä, jotka ovat täynnä värikkäitä kaloja. Vieraile maailman suurimmalla pikkupursiseuralla, pyydä ensimmäinen syvänmeren kalasi tai kävele monilla luonnonkauniilla poluilla kallioiden laella.

Veden keskilämpötila on 23 celsiusastetta, tyypillinen trooppinen ilmasto ja ystävälliset ja välittävät ihmiset ja tunnet lämpöä ympäri vuoden.

Niue ei ole helpoin paikka päästä, ja suosittelemme lisäämään tämän Uuden-Seelannin seikkailuusi. Mikä olisikaan parempi tapa päättää Uuden-Seelannin kiertue kuin viettää muutama päivä paratiisissa ennen kuin palaat kotiin?

Kysy lisää, niin suunnittelemme matkasuunnitelmasi lentojen saatavuuden ja sinulle sopivien aktiviteettien mukaan. Huomaa kuitenkin, että saaret eivät tarjoa niin paljon aktiviteetteja kuin esimerkiksi Fidži tai muut suuremmat saaret.
bottom of page