top of page

Formulamatka Australiaan

Australian F1 Grand Prix 
Australian F1 Grand Prix 2024 ajetaan Melbournessa 21.-24.3.2024. Liput tulevat myyntiin 29. elokuuta. Koska viime vuoden liput myytiin loppuun nopeasti, on parasta aloittaa F1-matkan suunnittelu nyt.

Lähde formulamatkalle Australiaan. Melbournen Grand Prix on vuoden kolmas ajo joka ajetaan 21-24. maaliskuuta 2024. 


Olemme järjestäneet 10 päivän paketin, jossa pääset näkemään formula ajot paikanpäältä, mutta näet myös Melbournea sekä lähiympäristöä. 


Matkaohjelman yhteenveto: 
Päivä 1,     Tervetuloa Melbourneen, tapaa paikallinen suomalainen
Päivä 2,     Tutustu Melbournen kahviloihin ja kujiin
Päivä 3,     Formulat alkaa   
Päivä 4,     Formulat 
Päivä 5,     Formulat 
Päivä 6,     Melbournen F1 Grand Prix 
Päivä 7,      Viiniä ja villieläimiä 
Päivä 8,     Vapaa päivä Melbournessa
Päivä 9,     Great Ocean Roadin maisemat
Päivä 10,   Minne seuraavaksi? 


Päivä 1, 28 maaliskuuta - Tervetuloa Melbourneen     
Melbournen lentokentältä kuljetus keskustan hotellille, jossa voit rauhassa levätä lentojen jälkeen. 

Hotellisi on keskeisellä paikalla, ja siitä on helppo lähteä kävelylle esimerkiksi kaupungin kuuluisille kujille, joista löydät kaupungin parhaat kahvilat. 

Tapaat tänään paikallisen suomalaisen, joka antaa sinulle vinkkejä mitä nähdä ja kuinka liikkua kaupungissa. Saat myös käyttöösi kortit julkisiin liikennevälineisiin, joita voit käyttää seuraavat 10 päivää. Kortti toimii raitiovaunuissa, junissa ja linja-autoissa zone 1 sisällä. Pääset kätevästi raitiovaunulla myös formularadalle. Tapaaminen noin tunnin. Jos saavut Melbourneen illalla, tapaaminen seuraavana päivänä. 


Päivä 2, 29 maaliskuuta - Ravintolaelämän pääkaupunki
Tutustu rauhassa Melbournen vilkkaaseen elämään ja vieraile Federation Squarella, Burke Streetin ostoskadulla ja Queen Victoria Marketilla. 

Voit myös käyttää raitiovaunuja, ja suosittelen aloittamaan päivän historiallisella Melbourne City Circle -raitiovaunulla, joka kulkee kaupungin ympäri ja toimii samalla kiertoajeluna. Et tarvitse ennakkovarausta tai lippua ja voit nousta kyydistä, milloin haluat. 

Melbourne on tunnettu niin hyvästä kahvista kuin monista ravintoloistaan. Täältä löydät lähes kaikki ruokakulttuurit sekä maailmankuulut ravintoloitsijat ja heidän huippuravintolansa. 

Kysy lisätietoja, niin voimme auttaa varaamaan pöydän. 


Päivä 3–6, 30 maaliskuuta – 2 huhtikuuta – Formulat 
Formula päivät. Paketti sisältää 4 päivän Park Passin, jolla pääset formula alueelle. 

Nauti sähköistävästä tunnelmasta ikonisella Albert Park Grand Prix Circuitilla.

Radalla olevien autojen tarkistamisen välissä voit nähdä sankarisi Melbourne Walkilla ja F1-fanialueella. Kuuntele paikallisten artistien ja DJ:n live-esityksiä ja herkullisia ruokaelämyksiä 


Päivä 7, 3 huhtikuuta – Yarra Vallen viinitilat ja Australian eläimet
Lähde päiväksi Yarra Valleyn viinialueelle, jossa pääset maistelemaan Victorian paikallisia viinejä. 

Mutta aloitat aamun ensin vierailulla Healesville Sanctuaryssa, joka on perustettu suojelemaan Australian uhanalaisia eläinlajeja. Tapaat koaloja, kenguruja, emuja ja muita ikonisia alkuperäiseläimiä.

Iltapäivällä matkustat Yarra Valleyn viinitilalle, jossa nautit herkullisen lounaan ja maistelet viinejä, ennen kuin päätät päivän juustolla ja viinillä seuraavalla tilalla.

Retki pienen ryhmän mukana, opastus englanniksi. 
Huomio että päivän ohjelma voi muuttua vielä ja vahvistetaan varauksen yhteydessä. 

Kesto noin 10 tuntia


Päivä 8, 4 huhtikuuta - Vapaapäivä Melbournessa
Vietä päivä Melbournessa, vieraile kasvitieteellisessä puutarhassa ja ihaile maisemia Eureka-tornin huipulta. Tai kulje raitiovaunulla St. Kildan rannoille ja kuuluisiin kahviloihin. 

Vaihtoehtoisesti voimme järjestää ylimääräisen päiväretken esimerkiksi Philip Islandille, jossa näet kuuluisan pingviiniparaatin (ei sisälly pakettiin). 


Päivä 9, 5 huhtikuuta – Great Ocean Road
Näe yksi Australian maamerkeistä, Kaksitoista apostolia, ja koe tämä yksi maailman tunnetuimmista rannikkoteistä. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus nähdä koaloja luonnossa. Vierailet myös pienissä rannikkokaupungeissa ja useilla rannoilla. 

Kesto noin 12 tuntia, opastus englanniksi. 


Päivä 10, 6 huhtikuuta – Minne seuraavaksi? 
Melbournen matka päättyy, mutta minne sinä matkustat seuraavaksi? 

Aamiainen ja kuljetus lentokentälle sisältyvät pakettiin. Halutessasi voimme lisätä seuraavan kohteen tai lisäpäiviä ohjelmaan.

 
Kysy tarjous! 

 
10
Päivää
HUOMIOITAVAA:
Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätiedot sisältyvät pakettiin, samoin yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

Oheinen matkaohjelma on esimerkki sillä matkaohjelma voi muuttua, riippuen vuoden-ajasta tai sesongista. Vahvistamme ohjelman kun suunnittelemme matkaasi. 

 
bottom of page