top of page

Häämatka Paratiisi Saarella

Vietä unelmiesi häämatka, vain aikuisille, 16 yksityistä huvilaa trooppisella saarella. 
Kysy tarjous. Hintaan vaikuttavat matkustusaika, saatavuus, henkilömäärä sekä toivomasi hotellin tasoluokka. 
7
Päivää
Vietä häämatka tai romanttinen pakopaikka yksityisellä saarella, joka on vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus, joka sijaitsee upeassa Beqa-laguunissa.

Valkoiset hiekkarannat, turkoosi vesi ja korkeat palmut, jotka kuvastuvat laskevaa aurinkoa vasten. Kiireetön ja stressitön paikka jossa tunnet olosi miljoonan kilometrkin päässä modernin elämän hälinästä. Nauti fidziläisestä ylellisyydestä yhdessä 16 upeasti varustetusta villassa tai bungalossa, jotka sijaitsevat noin 10 hehtaarin alueella rehevää trooppista maisemaa.

Nautit molempien maailmojen parhaista puolista: aidosta huolenpidosta ja lämmöstä henkilökunnan kanssa, joka kutsuu sinua nimellä, sekä yksityisyydestä ja vapaudesta olla eristäytynyt omassa trooppisessa keitaassasi.

Pure Fijin suunnittelemat kylpylähoidot, yksityiset pulahdusaltaat jokaisessa huvilassa ja helppo pääsy Nadin lentokentältä ovat vain muutamia lisäyksityiskohtia, jotka tekevät vierailustasi erityisen ja ainutlaatuisen.

Nautit all inclusive -ruokailusta päivittäin vaihtuvilla menuilla.

Upeita ruokailuelämyksiä huoneessa, pitkiä laiskoja lounaita ikivanhan banyan puun alla, intiimiä illallisia kahdelle tai rentoja piknikejä rannalla – Valitse itse milloin haluat nauttia ateriasi, 

Kaikki ateriat sisältyvät hintaan, ja kokit ovat iloisia vastatakseen pyyntöihin varmistaakseen ikimuistoisen ruokailukokemuksen.

Valittavanasi on paljon ilmaisia aktiviteetteja ja retkiä. Aktiviteetit jotak sisältyvät pakettiin ovat mm: purjehdus, melonta, lautapelit, saarikävelyt, bocce ja kroketti, snorklausvarusteet, opastetut riuttakierrokset, rantapiknikit, lentopallo, kokkitunnit, kulttuurikylävierailut, paikallinen kirkko seremonia ja paikalliset esitykset. 

Sinulla on useita vaihtoehtoja valita kuljetuksellesi Nadista saarelle, mukaan lukien luonnonkaunis lento- ja pikavenekuljetus, helikopterikuljetus tai ajo- ja pikavenekuljetus.

Voit valita kuinka monta yötä haluat yöpyä saarella. Suosituimmat paketit ovat yleensä 3, 5 tai 7 yötä. (Huomaa, että minimiaika on vähintään 3 yötä). Suunnittelemme paketin matkapäivien, saatavuuden ja toiveidesi mukaan.

Unelmiesi kohde odottaa!

Kysy lisää ja suunnitellaan vierailusi paratiisissa.
HUOMIOITAVAA:
Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset, aamiaiset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätiedot sisältyvät pakettiin, samoin yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

Oheinen matkaohjelma on esimerkki sillä matkaohjelma voi muuttua, riippuen vuoden-ajasta tai sesongista. Vahvistamme ohjelman kun suunnittelemme matkaasi. 

 
bottom of page