top of page
Ilmastonmuutoksen aikana kestävän matkailun merkitys on tärkeä ja ajankohtainen asia. Ympäristömme muuttuu, ja etenkin Australian luonto on kokenut paljon muutoksia viime aikoina.  

Tämän vuoksi ympäristön, luonnon, ihmisten ja kulttuurin hyvinvointi on Project Matkalle hyvin tärkeää. Haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan matkailun ja luonnon tarjoamista elämyksistä.

Tavoitteenamme on suunnitella matkaohjelmia, jotka vaikuttavat positiivisesti niin paikalliseen väestöön, luontoon ja ennen kaikkea sinun omaan matkaasi. Tuemme paikallisia palveluntarjoajia ja tuotteita käyttämällä yhteistyökumppaneita, joille tämä on myös tärkeää. 

Matkoja suunnitellessamme käytämme hotelleja ja palveluntarjoajia, joilla on hyvin suunniteltu kestävän kehityksen suunnitelma ja toteutus. Aina kun mahdollista, käytämme myös sertifioituja ekomatkailun järjestäjiä (Ecotourism certified). 

Käytämme myös majoitusvaihtoehtoja, joiden ympäristövaikutukset ovat vähäiset. Majoittajat ottavat toiminnassaan huomioon ympäristön kestävyyden tinkimättä kuitenkaan laadusta ja mukavuudesta.  

Junalla matkustaminen on myös hyvä vaihtoehto lentojen sijasta, ja pystymme tarjoamaan myös sen, jos vain junamatkustus sopii matkaohjelmaasi. 

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on korkea kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelua edistävä kulttuuri ja täten myös tiukka lainsäädäntö. 

Project Matka noudattaa aina lainsäädäntöä ja säädöksiä ja tarjoaa sinulle ympäristöä suojelevan turvallisen ja merkityksellisen matkan.
IMG_6184.jpeg
In the spirit of reconciliation the Project Matka acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.

- Sovinnon hengessä Project Matka tunnustaa maan perinteiset huoltajat kaikkialla Australiassa ja heidän yhteytensä maahan, merelle ja yhteisöön. Kunnioitamme vanhimpiamme ennen ja nyt, ja laajennamme kunnioitustamme kaikkiin nykypäivän alkuperäiskansojen ja Torresin salmen saariston kansoihin.
bottom of page