top of page
Nykyisin omatoimimatkoja on helppo varata itse verkosta. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, miksi matka kannattaa kuitenkin varata luotettavalta matkanjärjestäjältä. 

Matkanjärjestäjänä seuraamme aina ajankohtaisia rajoituksia ja säännöksiä niin kohteessa kuin maailmalla. Ilmoitamme rajoituksista sinulle heti, jos ne vaikuttavat matkaasi. Nyt pandemian jälkeen on erityisen tärkeää seurata päivittäin hallituksen ohjeistuksia matkailijoille, sillä ne voivat muuttua hyvinkin nopeasti.  

Tunnemme kohteet ja kulttuurin. Olemme paikallisia ja vierailemme kohteissa myös itse aina kun mahdollista. Seuraamme päivittäin matkailualan uutisia niin kohteesta kuin maailmalta. Olemme sertifioituja kohdeasiantuntijoita ja opimme aina uutta palveluntarjoajien ja paikallisten matkailuneuvostojen koulutuksissa. 

Matkanjärjestäjänä työmme on pitää huolta siitä, että matkasi sujuu suunnitelmien mukaan. Jos jostain syystä jokin palveluntarjoaja peruu varauksenne, me järjestämme mahdollisuuksien mukaan vastaavan palvelun tai haemme palautuksen. 

Jos et pysty matkustamaan suunniteltuna ajankohtana esimerkiksi pandemian tai luonnonkatastrofin takia, pyrimme siirtämään matkan uuteen ajankohtaan mahdollisimman pienin kustannuksin. 

Palvelemme samalla aikavyöhykkeellä 24 tuntia vuorokaudessa matkasi ajan. Jos matkallasi sattuu jotain, me olemme täällä ja teemme tarvittavat muutokset ohjelmaasi. 

Ja ennen kaikkea: sinua palvelee ihminen. Olemme täällä sinua varten. 
Passport
bottom of page