top of page

Uudistettu ryhmämatka, Australian ihmeet
Marraskuu 2023

Sydney, Blue Mountains, Iso Valliriutta Cairns, Sademetsät, Ulurun tähtitaivas ja Melbourne
Marraskuun 2023 ryhmämatka on nyt sulkeutunut varauksille.
Alkuvuoden 2025 ryhmämatkan rekisteröinti on nyt auki ja voit jättää yhteystietosi tästä linkistä. Et sitoudu lähtemään matkalle, vain lisäämme tietosi jotta voimme olla teihin yhteydessä ensimmäisten joukossa. Näe ja koe Australian monipuolisuus pienryhmämatkalla suomalaisen matkanjohtajan mukana. Koet suurkaupunkien kansainvälisen tunnelman, nautit illallisen tähtitaivaan alla Ulurulla ja pääset tutustumaan Sydneyn oopperatalon tarinoihin, historiaan ja taikuuteen. Näet myös Australian monipuolisen luonnon, tapaat koaloja, kenguruja ja krokotiileja sekä pääset kokemaan värikkään vedenalaisen maailman Isolla Valliriutalla. 


Kahden viikon paketti sisältää paljon nähtävää, huolellisesti suunnitellut päiväretket ja korkeatasoiset ravintolaelämykset koko matkan ajan.  

Sinulla on myös omaa aikaa nauttia lomastasi ja rentoutua. Varaa nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä, enintään 14 henkeä. 
 
Matkaohjelman yhteenveto: 
Päivä 1, Tervetuloa Sydneyhyn
Päivä 2, Sydney, Oopperatalo ja Harbour Bridge 
Päivä 3, Koalat, Kengurut ja Siniset vuoret
Päivä 4, Sydney, koe kaupungin syke tai rentoudu rannalla. Päivä on sinun 
Päivä 5, Tropiikin palmut ja Cairns
Päivä 6, Maailman ihmeet, Iso Valliriutta
Päivä 7, Sademetsiä ja krokotiilejä
Päivä 8, Cairnsin rento ilmapiiri, päivä on sinun
Päivä 9, Punainen keskus ja Uluru
Päivä 10, Auringonnousu Ulurulla, Kata Tjutan tarinoita ja illallinen tähtien alla
Päivä 11, Kohti Melbournea 
Päivä 12, Suurkaupungin kujat ja kahvilat, Melbourne
Päivä 13, Kulttuuria Melbournessa   
Päivä 14, Minne seuraavaksi? 


Päivä 1
4 marraskuuta, tervetuloa Sydneyhyn

Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut suoraan keskustan hotellille. Pääset kirjautumaan huoneeseesi, jossa voit rauhassa levätä pitkien lentojen jälkeen. Jos saavut aikaisin aamulla, nauti aamiainen hotellilla. 

Hotellisi on keskeisellä paikalla, ja siitä on helppo lähteä kävelylle esimerkiksi kuuluisalle Sydneyn oopperatalolle. 

Illalla tapaat ryhmän, ja lähdemme yhdessä tervetuliaisillalliselle ja tutustumme kanssamatkaajiin. 

Majoitus: Vibe Darling Harbour, 4 tähteä
Ateriat: 
-    illallinenPäivä 2
5 marraskuuta, Sydneyn kuuluisat maamerkit
Aamiaisen jälkeen tapaamme hotellin kuljettajan ja lähdemme puoleksi päivää autolla katsomaan Sydneyn nähtävyyksiin ryhmänjohtajan kanssa. 

Käymme Sydneyn kasvitieteellisestä puutarhassa, josta pääset ottamaan parhaat valokuvat oopperatalosta ja Sydneyn Harbour Bridge -sillasta. 

Vierailemme oopperatalolla, jossa oppaan kanssa lähdemme kierrokselle oopperatalon historiaan ja näemme ikonisen maamerkin myös sisältä. 

Käymme myös historiallisella Rocksin alueelle sekä Harbour Bridge -sillan tornissa. 

Iltapäivällä voit tutustua kaupungin keskustaan omassa rauhassa tai lähteä vielä kävely kierrokselle ryhmänjohtajan mukaan. 

Majoitus: Vibe Darling Harbour, 4 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen

 

Päivä 3
6 marraskuuta, Blue Mountains, siniset vuoret ja Australian eläimet 

Lähdemme aamiaisen jälkeen Blue Mountainsin upeisiin maisemiin. 
Echo Pointissa voit nauttia upeista näkymistä huikeaan Jamisonin laaksoon ja näet "Kolme sisarusta" -kivimuodostelman. 

Jatkamme matkaa yhteen päivän kohokohdista, Scenic Worldiin, jossa myös nautit lounaan kahvilassa. 

Aja Scenic Railway -junalla alas laaksoon, jos uskallat, ja palaa takaisin kaapelivaunulla. Ja täydentääksesi Scenic World -kokemuksesi kulje 370 metriä vuoren kuilun yläpuolella. 

Päivän aikana käymme myös Featherdalen villieläinpuistossa. Täällä tapaat Australian uniikkeja eläimiä, voit ottaa valokuvia koalan kanssa, ruokkia kenguruja ja nähdä vompatteja, dingoja ja pikku pingviinejä. 

Majoitus: Vibe Darling Harbour, 4 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen
-    lounas Päivä 4
7 marraskuuta, vapaapäivä Sydneyssä

Tämä on sinun oma päiväsi. Voit lähteä Bondin tai Manlyn kuuluisille rannoille tai viettää päivää kaupungin useissa kauppakeskuksissa. Sydney onkin mainio paikka ostaa tuliaiset kotiin vietäväksi.
Jos pidät kävelystä, suosittelemme kaunista kävelyreittiä veden äärellä Woolloomooloosta Anzac Bridgelle. Tämä 11 km:n reitti kulkee useiden maamerkkien kautta, kuten oopperatalo, Harbour Bridge ja Darling Harbour. Pysähdy lounaalle johonkin useista Barangaroon ravintoloista tai vieraile SEA LIFE Sydney Aquariumissa. 
Vaihtoehtoisia Sydneyn nähtävyyksiä ovat kiinalainen kaupunki tai Tarongan eläintarha. Vieraile myös Sydney Towerissa, josta avautuvat upeat näkymät. 
Matkanjohtaja on käytettävissäsi, ja järjestämme ylimääräisiä kaupunkiretkiä päivän aikana. 

Majoitus: Vibe Darling Harbour, 4 tähteä

Ateriat: 
-    aamiainen


Vallinnainen illallisristeily Sydneyn satamassa, alkaen 195 AU$/henkilö 
Lähde illallisristeilylle Sydneyn satamaan, josta näet kaupungin ja kuuluisat maamerkit, kun kaupungin valot syttyvät. Sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä ruokajuomat (olutta, viiniä, virvoitusjuomia sekä kahvia tai teetä). Päivä 5
8 marraskuuta, trooppiseen Queenslandiin 

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti lentokenttää ja lennämme Cairnsiin. 

Kuljetus keskustan hotellille, ja iltapäivällä tutustumme yhdessä Cairnsin keskustaan lyhyellä kävelyllä. Sinulla on mahdollisuus myös viettää aikaa uima-altaalla ja tutustua Cairnsin rentoon tunnelmaan. 

Majoitus: Pullman Cairns International, 5 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen 


Vallinnainen päiväretki helikopterilla Isolle Valliriutalle. Alkaen 399 AU$/henkilö, minimi kaksi henkilöä. 
Tarjolla on 30, 45 ja 60 minuutin maisemalentoja Cairnsin keskustasta. Näet Ison Valliriutan suuruuden ilmasta, sademetsät ja rannikon upeat maisemat. Kysy lisää varauksen yhteydessä, sillä saatavuus on rajallinen. Päivä 6
9 marraskuuta, Iso Valliriutta 

Yksi matkan kohokohdista on Iso Valliriutta, Great Barrier Reef.
Lähdemme päiväksi ihailemaan tropiikin kalojen ja korallien värejä. Vietämme päivän ponttonilla, jossa pääset snorklaamaan. Jos haluat pysyä kuivana, ponttonilla on myös vedenalainen ilmaisoitu näköala-alue tai voit lähteä riutalle lasipohjaisella veneellä
Sinulla on myös aikaa rentoutua ja ihailla kohteiden todellista kauneutta pinnan ylä- ja alapuolella! 
Retkeen sisältyy kaikki snorklausvälineet, märkäpuku, lounas sekä aamu- ja iltapäivätee. Ohjattu scuba dive -sukellusvaihtoehto, ohjattu snorklaus ja kypäräsukellus ovat myös varattavissa lisämaksua vastaan. Tarjolla on myös helikopterilentoja lisämaksua vastaan. Kysy lisää varausvaiheessa. 

Majoitus: Pullman Cairns International, 5 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen
-    lounas 
-    aamu- ja iltapäiväteePäivä 7
10 marraskuuta, Kuranda – Scenic Rail, SkyRail ja Hartleyn krokotiilifarmi

Aamupalan jälkeen lähdemme päiväretkelle sademetsään, Kurandan kylään ja krokotiilifarmille. 


Pääset ihailemaan upeita näkymiä Kuranda Scenic Rail -junasta ja kohoamaan sitten Skyrail Rainforest Cablewayn sademetsän latvojen yläpuolelle.

Pysähdymme ottamaan valokuvia vesiputouksista ja sademetsän maisemista. Nautimme yhdessä lounaan Kurandan kylässä ja jatkamme matkaa Hartley's Crocodile Adventuresiin – parhaaseen paikkaan nähdä krokotiileja trooppisessa Pohjois-Queenslandissa. 

Hartley's Crocodile Adventuresissa näet krokotiileja niin maalla kuin vedessä, osallistut lyhyelle veneristeilylle ja tapaat muita paikallisia villieläimiä, kuten koaloja, vallabeja ja harvinaisia kasuaareja. 

Majoitus: Pullman Cairns International, 5 tähteä
Ateriat:
-    aamiainen
-    lounasPäivä 8
11 marraskuuta, vapaapäivä Cairnissa 

Vietä päivä Cairnsin Esplanade Lagoonilla tai uima-altaalla nauttien.
Halutessasi voit tehdä päivämatkan jollekin Cairnsin pohjoisen rannoista, kuten Palm Covelle. 

Suosittelemme iltakävelyä Esplanadella auringon laskiessa ja vierailemaan suositulla Cairnsin iltamarkkinoilla, josta voit ostaa vielä viimeisiä tuliaisia. 
Matkanjohtaja on käytettävissäsi, ja järjestämme ylimääräisiä retkiä päivän aikana. 

Majoitus: Pullman Cairns International, 5 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen 


Valinnainen päiväretki Cape Tribulation, Daintree & Mossman, alkaen 236 AU$/henkilö ryhmän mukana. Opastus englanniksi. 
Koko päivän kestävä retki alkaa Mossmanin rotkon keskuksesta, jossa nautit aamuteen ennen lähtöä rotkon sademetsään. Näet tropiikin villieläimiä jokiristeilyllä Daintree-joella, nautit trooppisen BBQ-lounaan ja vierailet Cape Tribulationin rannalla, jossa sademetsä kohtaa Ison Valliriutan. Päivän päätteeksi pääset maistelemaan paikallista, tropiikin mauilla terästettyä jäätelöä. 


Päivä 9
12 marraskuuta, punaiseen keskukseen 
ja Uluru
Jätämme tropiikin ja lennämme aamulla Australian Punaiseen keskukseen, Ayers Rockille. 

Majoitumme Ayers Rockin lomakeskuksessa, jonka taustalla siintää kuuluisa maamerkki, Uluru. 


Laskeutumisen jälkeen lähdemme Ulurulle ja lyhyelle Mala kävelylle paikallisen oppaan mukana. Kävelyn jälkeen vierailemme vielä Ulurun kulttuurikeskuksessa. Uluru on enemmän kuin maamerkki. Tämä maailmanperintökohteisiin kuuluva monoliitti on ollut merkittävä kulttuurikohde aboriginaalien keskuudessa vuosisatojen ajan.

Retken jälkeen nautimme lounaan yhdessä, joka jälkeen sinulla on aikaa tutustua lomakeskuksen palveluihin, tai osallistua lomakeskuksen aktiviteetteihin. Halutessasi voit vain rentoutua hotellin uima-altaalla. 

Majoitus: Desert Gardens Hotel, 4.5 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen
-    lounasPäivä 10
13 marraskuuta, Uluru, Kata Tjuta ja illallinen tähtien alla

Aloitamme aamulla aikaisin ja lähdemme katsomaan auringonnousua Ulurun auringonnousun katselualueella. Näet, kuinka Ulurun värit muuttuvat auringon noustessa taivaalle, jonka jälkeen palaamme hotellille aamiaiselle. 


Myöhemmin jatkamme matkaa Kata Tjutaan, jossa lähdemme Walpa Gorgen kävelylle oppaan mukana ja opimme lisää harvinaisista aavikon kasveista. Matkalla Kata Tjutaan oppaamme kertoo muinaisen maan historiasta ja geologiasta. 

Iltapäivällä sinulla on aikaa rentoutua. Kunnes lähdemme illalliselle tähtien alle samalla kun ihailet Field of Lights -valokenttää. Teos sisältää noin 50 000 valoa yli seitsemän jalkapallokentän kokoisella alueella. Kauniit valot loistavat eri väreissä niin kauas kuin silmä kantaa.

Illallinen alkaa alkupaloilla ja jäähdytetyllä kuohuviinillä, josta on näkymät Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoon. Kun aurinko laskee ja pimeys laskeutuu, pääset kuuntelemaan didgeridoon ääntä ja tapaat illallispöydässä muut matkaajat, joiden kanssa nautit unohtumattoman 3 ruokalajin

illalliskokemuksen. Tarjolla on myös valikoima australialaisia viinejä ja olutta. 

Tähtipuhuja kertoo (englanniksi) eteläisen yötaivaan tähdistä. Paikanna Eteläristi, horoskooppimerkit, Linnunrata sekä planeetat ja galaksit. 
Illallisen jälkeen pääset kulkemaan vielä Field of Lights teoksen kävelypoluille, kunnes palamme hotellille. 

Majoitus: Desert Gardens Hotel, 4.5 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainen
-    aamutee/kahvi  
-    illallinenPäivä 11
14 marraskuuta, vallinnainen kamelisafari ja kohti Melbournea

Valinnainen kamelisafari aamulla auringonnousun aikaan. 


Iltapäivällä matka jatkuu kohti viimeistä kohdetta, Melbournea, jossa kuljetus keskustan hotellille. 

Hotellisi on keskeisellä paikalla, ja siitä on helppo lähteä kävelylle esimerkiksi kaupungin kuuluisille kujille, joista löydät kaupungin parhaat kahvilat. 
Hotelli sijaitsee myös Yarra-joen varrella, josta löydät useita ravintoloita illallisvaihtoehdoille.

Majoitus: Rendezvous Hotel, 4 tähteä
Ateriat: 

-    aamiainen

Valinnainen auringonnousun kameli safari, alkaen 135 AU$/henkilö ryhmän mukana. Opastus englanniksi. 
Lähde aamuretkelle rauhallisella opastetulla tunnin kameliratsastuskierroksella punaisten hiekkadyynien yli viileässä, kirkkaassa aamuilmassa. Näet upean auringonnousun Ulurun ja Kata Tjutan yllä samalla, kun aavikko herää eloon. 
 
Australialla on pitkä historia kameleiden kanssa. Ensimmäiset kamelit tuotiin jo 1840 luvulla auttamaan Australian erämaan retkikunnan matkoille. Tänä päivänä Australian aavikolla elää arviolta yli miljoona villi kamelia. Retki alkaa noin tuntia ennen auringonnousua, ja paluu on noin kello 8.30. Nauti aamiainen, kun palaamme hotellille.  Päivä 12
15 marraskuuta, kansainvälinen Melbourne

Aamiaisen jälkeen tapaamme hotellin aulassa ja lähdemme tutustumaan Melbournen keskustaan ja nähtävyyksiin ryhmänjohtajan kanssa. 


Tutustut Melbournen ikonisiin maamerkkeihin ja historiaan ja näet myös kaupungin korkealta pilvenpiirtäjän huipulta. 
Ajamme historiallisella Melbournen raitiovaunulla ja vierailemme kiinalaisessa kaupungissa. 

Iltapäivä on sinun, ja voit lähteä St. Kildan rannalle tai halutessasi vierailla kaupungin monissa museoissa ja gallerioissa. 

Majoitus: Rendezvous Hotel, 4 tähteä
Ateriat: 
-    aamiainenPäivä 13
16 marraskuuta, Melbourne

Vapaa päivä Melbournessa. Osta viimeiset tuliaiset, käy katsomassa teatteriesitys, nauti hyvästä ruoasta ja viinistä tai lähde ylimääräiselle päiväretkelle. 

Matkanjohtaja on käytettävissäsi, ja järjestämme ylimääräisiä retkiä päivän aikana esimerkiksi St. Kildan rannalle.  

Tarjolla on myös monia valinnaisia päiväretkiä (lisämaksua vastaan). Voit lähteä päiväksi Great Ocean Roadin upeisiin maisemiin, Philip Islandille tapaamaan pingviinejä tai viinitilakierrokselle joko Yarra Valleyn laaksoon tai Mornington Peninsulan upeisiin maisemiin. Kysy lisää varauksen yhteydessä, ja voimme lisätä valitsemasi retken tarjoukseen. 

Päivän päätteksi sinulla on mahdollisuus myös vierailla paikallisessa kodissa (päiväretken sijaan) ja nauttia BBQ-ateria. 

Majoitus: Rendezvous Hotel, 4 tähteä
Ateriat:
-    aamiainen


 

Päivä 14
17 marraskuuta, seuraavaan kohteeseen? 

Yhteinen matkamme päätyy tänään, mutta minne sinun matkasi jatkuu? 

Halutessasi voit lisätä esimerkiksi muutaman päivän Brisbanessa tai Adelaidessa tai matkustaa Länsi-Australiaan. Autamme mielellämme matkan suunnitellussa, varaamme lennot ja laadimme matkaohjelman. 

Aamiainen ja kuljetus lentokentälle sisältyvät pakettiin.  
Ateriat: 
-    aamiainenMatkapaketti sisältää: 
-    Majoituksen korkeatasoisissa hotelleissa kautta ohjelman
-    13 x aamiainen  
-    4 x lounas 
-    2
 x illallinen 
-    Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut päiville 1–14
-    Lentokenttäkuljetukset 
-    Mainitut lennot Australian sisällä turistiluokassa 
-    Mainitut kuljetukset ja päiväretket
-    Sisäänpääsyliput matkaohjelman kohteisiin 
-    Palvelumaksut ja juomarahat paikallisille oppaille ja kuljettajille 
-    Palvelupalkkiot ja kantajamaksut joissain hotelleissaLennot Suomesta eivät sisälly pakettiin, mutta autamme mielellämme lentojen suunnittelussa. Ennen kuin varaat lennot, mieti, haluatko pysähtyä matkalla esimerkiksi Aasian kohteissa ja näin levähtää lentojen välissä. 

Kun suunnittelet lentoja, voit myös lisätä ylimääräisiä päiviä matkan alkuun tai loppuun. Olemme apuna myös näissä varauksissa. 

Ryhmänjohtajana toimii Project Matkan australiansuomalainen perustaja, joka on asunut ja matkustanut ympäri Australiaa jo 18 vuoden ajan. Hänellä on pitkä kokemus matkailu- ja palvelualoilta Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Pohjois-Amerikassa ja Isossa-Britanniassa. 

Paikallinen ryhmänjohtaja tarjoaa paikallista tietoa, jota et välttämättä löydä matkaoppaista. Matkan aikana järjestämme myös ylimääräisiä kaupunki- tai kävelyretkiä ilman lisäkuluja. Suunnittelemme nämä matkan aikana ryhmän kiinnostuksen kohteiden mukaan.  

Matkustuspäivät: 
4. marraskuuta – 17. marraskuuta 2023


Hinta: 
7 640
 AU$ per henkilö kahden hengen huoneessa
10 940 AU$ per henkilö yhden hengen huoneessa


Minimi 10 henkeä
Enintään 14 henkeä

Sisältää jonkin verran kävelyjä, mutta otamme mahdolliset rajoitteet huomioon. 

Ikäraja vähintään 14 vuotta 


Saatavuus valinnaisille päiväretkille on rajallinen ja vahvistetaan varausvaiheessa. Varaathan ylimääräiset päiväretket jo hyvissä ajoin, mutta viimeistään kolme kuukautta ennen matkan alkua. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja ohjelma vahvistetaan varauksen yhteydessä. 
Hinta: 
7 640 AU$ per henkilö
kahden hengen huoneessa

10 940 AU$ per henkilö
yhden hengen huoneessa


2023 SULJETTU VARAUKSILTA.
2025 Matkan ennakkorekisteröinti on avoinna.

 
14
Päivää
Esimerkki kuinka lennot voisi mennä: 
Screen Shot 2023-02-16 at 10.40.52 am.png
bottom of page