top of page

The Ghan, 3 päivää

Matkustusaika helmikuusta marraskuuhun 
The-Ghan-Adel-to-Darwin.png
Kysy tarjous. Hintaan vaikuttavat matkustusaika, saatavuus, henkilömäärä, haluamasi päiväretket sekä toivomasi hytin tasoluokka. 
Reitti kulkee Darwinista Adelaideen tai päinvastoin.
Matkan kesto 3 päivää, 2 yötä (54 tuntia). 
Matkan pituus 2979 km.

Adelaide–Darwin operoi helmikuusta marraskuuhun.
Darwin–Adelaide operoi marraskuussa, helmikuussa ja maaliskuussa. 

Lähtöpäivät ovat joka viikko sunnuntaisin Adelaidesta ja keskiviikkoisin Darwinista. 

Kesä-, heinä- ja elokuussa lisälähtö myös keskiviikkoisin Adelaidesta. 
 
Sisältää "All Inclusive"- sekä päiväretket Alice Springsissa, Katherinessa ja Australian "Outback"-kokemuksen.  

Esimerkkejä päiväretkistä: 

- Alice Springs on Australian tunnetuin sisämaan kaupunki, 200 km etelään Australian keskeltä. Alkuperäisväestö kutsuu kaupunkia nimellä Mpwante. Täällä sinulla on valittavana yksi kolmesta retkestä, jossa tutustut alueeseen. Halutessasi voit varata lisämaksusta esimerkiksi helikopterilennon tai kameliratsastuksen. 

- Nitmilukin kansallispuisto sijaitsee Katherinen läheisyydessä, ja täältä löytyy kuuluisa Katherinen rotko Katherine-joen varrelta. Voit valita myös yhden kolmesta päiväretkestä, esimerkiksi risteilyn rotkossa. Voit myös varata lisämaksusta lennolle alueen yllä. 

- Marla (vain Adelaide–Darwin) 
Tämä "Outback"-kokemus alkaa aamulla aikaisin ulkona kevyellä aamupalalla ja kupilla kahvia samalla, kun ihailet upeaa "Outback"-auringonnousua. 

Marla sijaitsee 160 km:n päässä NT:n rajalta, ja se merkitsee kuuluisan Oodnadatta-radan alkua ja on Ghanin alkuperäinen reitti ennen uuden rautatieosuuden rakentamista vuonna 1980.

- Manguri (vain Darwin–Adelaide)
Olet tervetullut nousemaan junasta ja nauttimaan iltajuoman nuotion äärellä. Noin 42 km Cooper Pedyn opaalikaivoksilta pääset ihailemaan upeaa Australian aavikon yö- ja tähtitaivasta. Lupaan, että tämä on mieleenpainuva kokemus upean tähtitaivaan alla.     


Kysy lähtöpäivät ja saatavuus ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton matkasi Australian halki! 


 
HUOMIOITAVAA:

Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset, aamiaiset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätietoja sisältyvät pakettiin sekä yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

bottom of page