top of page

Uluru ja Punaisen keskuksen väriloisto

Paras matkustusaika ympäri vuoden 
Alkaen 1830 AU $/ henkilö, kahden hengen huoneessa 4 tähden hotelli vaihtoehdolla.  

Kysy tarjous. Hintaan vaikuttavat matkustusaika, saatavuus ja henkilömäärä. 
4
Päivää
Näe Australian kuuluisin maamerkki, Uluru ja Kata-Tjutan kansallispuisto, kävele Ulurun ympäri ja tutustu maailman vanhimpaan kulttuuriin.

Ratsasta kamelilla auringonnousun aikaan ja koe illallinen tähtien alla. Matka punaiseen keskukseen on kokemus, joka jää mieleen.

Matkaohjelman yhteenveto: 
Päivä 1,     Punaisen keskuksen tähdet
Päivä 2,     Ulurun tarinoita ja valojen maailma
Päivä 3,     Auringonnousun kamelisafari ja Kata Tjutan värit
Päivä 4,     Minne seuraavaksi?


Päivä 1. Tervetuloa Punaiseen keskukseen 

Kun saavut Punaiseen keskukseen, Ayers Rockin lentokentältä on lyhyt shuttle-kuljetus Ayers Rockin lomakylään, jossa majoitut seuraavat kolme yötä. 

Ihaile aavikon kaunista maisemaa, jonka taustalla siintää Australian kuuluisin maamerkki, Uluru. 

Auringon laskiessa kuljetus Sound of Silence -illalliselle, jossa nautit illallisen aavikon tähtitaivaan alla.

Illallinen alkaa alkupaloilla ja jäähdytetyllä kuohuviinillä hiekkadyyneillä, josta on näkymät Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoon. Kun aurinko laskee ja pimeys laskeutuu, pääset kuuntelemaan didgeridoon ääntä ja tapaat illallispöydässä muut matkaajat, joiden kanssa nautit unohtumattoman ruokailukokemuksen.

Tarjolla on valikoima australialaisia viinejä ja olutta samalla, kun ensimmäinen ruokalaji tarjoillaan pöytäänne. Tähtitaivaan tuikkiessa sinut toivotetaan tervetulleeksi kokin noutopöytään, jossa tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja juuri valmistetulta, pensastuckerin inspiroimalta menulta. 

Tähtipuhuja kertoo (englanniksi) eteläisen yötaivaan tähdistä. Paikanna Eteläristi, horoskooppimerkit, Linnunrata sekä planeetat ja galaksit. 

Sisältää:
• outback-tyylisiä alkupaloja
• kolmen ruokalajin pensastuckerin inspiroiman buffetin (kasvisruokaa ja muita ruokavaliovaihtoehtoja saatavilla ennakkoilmoituksella)
• olutta, viiniä, alkoholittomia juomia, teetä, kahvia
• opastetun kierroksen tähtitaivaan alla
• edestakaiset kuljetukset hotelliltasi
• didgeridoo-esityksen.


Päivä 2. Uluru ja Field of Lights

Aamu alkaa varhain, ja osallistut opastetulle kävelylle Ulurun ympäri.
Reitti kulkee useiden pyhien aboriginaalikohteiden ohi, ja pääset tutustumaan alkuperäisväestön historiaan. 

Huom. Opastus on englanniksi ryhmän mukana, ja kävelyn kesto on noin neljä tuntia. 

Auringon laskettua lähdet ihailemaan Field of Lights -valokenttää. Teos sisältää noin 50 000 valoa yli seitsemän jalkapallokentän kokoisella alueella. Kauniit valot loistavat eri väreissä niin kauas kuin silmä kantaa. Kuljetus ja pääsyliput sisältyvät pakettiin. 

Huomaa, että aikaisen aamuretken johdosta aamiainen ei sisälly pakettiin. Halutessasi voit ostaa välipaloja lomakeskuksen ruokakaupasta ja käyttää lomakeskuksen ravintolapalveluita, kun palaat retkeltä. 


Päivä 3. Auringonnousun kameliratsastus Ulurulla ja Kata Tjuta

Aloita aamu rauhallisella, opastetulla tunnin kameliratsastuskierroksella punaisten hiekkadyynien yli viileässä, kirkkaassa aamuilmassa.

Näe upea auringonnousu Ulurun ja Kata Tjutan yllä samalla, kun aavikko herää eloon. Asiantuntevat oppaat kertovat sinulle reitin varrella olevista kasveista ja eläimistöstä (opastus englanniksi).

Auringonlaskun aikaan osallistut ryhmäretkelle katsomaan, kun aurinko laskee Kata Tjutan kupolikiville. Näet, miten kupolien värit muuttuvat, kun ilta saapuu. Retkellä tarjoillaan kuohuviiniä, olutta ja canapé-alkupaloja. (Retki tarjolla vain 1.6.–31.10.) Paluu lomakeskukseen illallisen aikaan. 

Huomaa, että aikaisen aamuretken johdosta aamiainen ei sisälly pakettiin. Halutessasi voit ostaa välipaloja lomakeskuksen ruokakaupasta ja käyttää lomakeskuksen ravintolapalveluita, kun palaat retkeltä. 


Päivä 4. Matka päättyy

Nauti aamiainen hotellissa, minkä jälkeen kuljetus Ayers Rockin lentokentälle. Matka päättyy tai mahdollinen lisälento seuraavaan kohteeseen. 
HUOMIOITAVAA:
Matka on suurimmaksi osaksi omatoimimatka. Kaikki hotellivaraukset sekä mainitut kuljetukset, retket tai ateriat kuuluvat pakettiin. Kuljetukset ja mahdolliset opastukset ovat englanniksi. Suomenkielinen matkaohjelma ja lisätiedot sisältyvät pakettiin, samoin yhteystiedot hätätilanteissa kohteessa.  

Oheinen matkaohjelma on esimerkki sillä matkaohjelma voi muuttua, riippuen vuoden-ajasta tai sesongista. Vahvistamme ohjelman kun suunnittelemme matkaasi. 

 
bottom of page