top of page
Uusi-Kaledonia

Vietä unelmien loma Uudessa-Kaledoniassa. Voit yhdistää kohteen helposti lomaasi Australiassa tai Uudessa-Seelannissa, sillä Uusi-Kaledonia on sijainniltaan kaikkein lähin Tyynenmeren saariryhmä Australiasta tai Uudesta-Seelannista. Lyhimmillään lento kestää vain 2,5 tuntia. 

Saariryhmä on myös yksi rauhallisimmista paikoista, sillä täällä vierailee huomattavasti vähemmän matkaajia kuin esimerkiksi läheisillä Fidzin saarilla. 
 
Ideaalinen kohde vierailla vuoden ympäri, sillä lämpötila on 20–30 astetta ja merivesi 22–30 astetta. Huhtikuusta lokakuuhun saari viettää kuivempaa ja mukavan lämmintä kautta, kun taas marraskuusta maaliskuuhun on kosteampi ja kuumempi kausi. 
 
Uusi-Kaledonia on myös yksi parhaimmista paikoista tutustua villieläimiin ja luontoon, sillä saaristossa asuu useita lajeja, joita ei ole missään muualla. Lisäksi siellä on maailman toiseksi suurin koralliriutta Australian Ison valliriutan jälkeen, ja Uuden-Kaledonian saaristoa ympäröi maailman suurin laguuni. 

Pääkaupunki Noumea on moderni kaupunki, jossa voit kokea Ranskan siirtomaahistoriaa. Maan pääkieli on edelleen ranska, mutta englantia puhutaan myös yleisesti. 
 
Ohessa esimerkkejä matkaohjelmista. Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun matkasi.  
Screen Shot 2020-09-01 at 11.21.26 am.pn
bottom of page