top of page
Vanuatu

Vain 3–4,5 tunnin lento Australian itärannikolta tai kolme tuntia Uudesta-Seelannista ja saavut Port Vilaan, Vanuatun pääkaupunkiin. 

Vanuatun saariryhmä koostuu 83 saaresta, ja niistä suosituimmat kohteet ovat pääsaari Efate, suurin saari Santo sekä tulivuorisaari Tanna. 

Trooppinen ilmasto suosii vierailuja Vanuatulla ympäri vuoden. Kosteampi kausi on marraskuusta huhtikuuhun, jolloin keskilämpötila on noin 29 astetta. Viileämpi kausi on toukokuusta lokakuuhun, jolloin on myös kuivempi kausi ja lämpötila on noin 26 astetta. 

Vanuatu on tunnettu ystävällisistä ihmisistä, upeista maisemista, rikkaasta kulttuurista ja perinteistä sekä värikkäästä vedenalaisesta maailmasta.

Täältä löytyy jokaiselle jotakin, perheille, pariskunnille ja soolomatkaajille. Voit viettää rennon loman nauttien palveluista tai superaktiivisen loman tai jotain siltä väliltä. 
 
Aktiviteetteja on paljon: sukellusta, snorklausta, vaellusta, tulivuorivierailuja, ratsastusta, vesihiihtoa, vierailua vesiputouksilla, sup-lautailua, kanoottimatkoja.   
 
Ennen kaikkea Vanuatu tarjoaa paikan levätä ja latautua uudelleen. Rentoudu uima-altaalla, nauti Day Spa -hoidoista, käy piknikillä valkoisilla hiekkarannoilla ja pulahda johonkin monista metsän piilossa olevista kirkkaista Blue Hole -uintipaikoista.  

 

Vanuatu-cert-logo.png
bottom of page